Mes visi turėtume dažniau gaminti Alfredo.
Mano dukterėčia prieš kelis mėnesius atvyko nakvoti, o jos mėgstamiausias maistas yra fettuccine alfredo, ir tuo metu aš pasakiau sau: Lindsay – reikia gero Alfredo padažo recepto.
Turiu keletą nuomonių apie Alfredo padažą ir štai jos:
- Neturėtų būti NIEKO gabalėlių. Tai šilkinė patirtis.
- Jokių smulkinto česnako dėmių.
- Jokių itališkų prieskonių dėmių.
- Jokio kreminio sūrio.
Kitas karštas variantas: šiame recepte naudoju riebią grietinėlę ir taip, suprantu, kad autentiškame itališkame Alfredo padaže dažnai ne visada naudojama riebi grietinėlė, ir tai gali kelti nesutarimų.
Tačiau aš užaugau kaip vaikas 90-aisiais, manydamas, kad Alfredo fettuccine iš Olive Garden yra vienas gražiausių maisto produktų pasaulyje. Aš naudoju stiklainį Alfredo visokiuose abejotinuose, bet mėgstamo maisto kūriniuose koledže. Kaip galėčiau nepilti grietinėlės į savo alfredą? Noriu ir privalau. Ir kai mano dukterėčia prašo fettuccine alfredo, ji nori TOKIO.
Tai pasakius, manau, kad naudojant JUST grietinėlę gaunamas šiek tiek daug padažo. (Štai čia jis pereina į keistai ilgą monologą apie visus dalykus, apie kuriuos galvojau apie Alfredo padažą.) Pastebiu, kad grietinėlės padažą atskiediu trupučiu sultinio ir pridėjau sūrio, kad sutirštėtų. suteikia jums tobulą sūrų, glotnų, lipnų, bet ne PER daug lipnų Alfredo padažą, kuris tiesiog prašosi apkabinti mėgstamus makaronus.
Fettuccine būtų standartiniai makaronai, naudojami su šiuo padažu, bet man taip pat patinka geras kiaušinių pappardelle (DeLallo visam gyvenimui) ir atrodo, kad jis yra toks artimas naminiams makaronams, kurie iš tikrųjų nėra naminiai. Kramtomi pappardelės sluoksniai ir raukšlės, suvyniotos į tą šilkinį Alfredo padažą? Ach. Taip gerai.
Oras vėsta, lapai krenta, o mūsų namuose šiuo metu mėgstame fettuccine Alfredo naktį. Aš gaminau keptuvę su krevečių ir brokolių, kad būtų sotus, subalansuotas maistas. Dunk padažo čia, šilkinis šakutės sukimasis ten. Vibes tikrai geros.