Mano Gochujang padažo eroje.
Gerai, oho. Mane visiškai užkabino šis nuostabus, kreminis, šilkinis, neįtikėtinas gochujang padažas.
Jis yra šilkinis ir šiek tiek kreminis, aštrus, česnakinis (!!), šiek tiek aštrus ir sūrus nuo sojos padažo ir ryžių acto. Aš tiesiog garsiai sušnibždėjau „oof“, kai išgyvenu tai mintyse. Tai taip gera.
Taigi, pirmiausia, paaiškinėjas: gochujang yra raudonoji čili pasta, kurios šaknys yra korėjiečių virtuvėje! „Gochujang“ galima nusipirkti kaip pastą (aštresnė ir labiau koncentruota) arba kaip stalo padažą (dažniausiai kiek saldesnis ir ne toks aštrus).
Šis gochujang padažas yra jūsų gaminamas padažas / užpilas iš parduotuvėje pirkto gochujang padažo. Tada a) jį įsimylite ir b) dedate ant salotų, ryžių dubenėlių ir viso kito. Ar tai prasminga? Mano skonio receptoriams tai turi daug prasmės.
Jis labai greitai užsitarnavo aukščiausią vietą mano mėgstamiausių 2024 m. padažų sąraše, o pagaminti užtrunka visas penkias minutes. WHEEE! Dalykai, kuriems naudojau šį padažą:
Šiomis dienomis tai tik mano gyvenimo padažas. Iš pradžių tiesiog įsprausiau jį į vištienos keptuvės įrašo užrašus, nes pagalvojau – nereikės savo tinklaraščio įrašo, nes dažniausiai jį naudosiu tik tam? kuris buvo labai kliedesinis. Nes tada pradėjau dėti ant visko. Ir aš supratau, kad čia, POY, reikia nuosavų namų.
Sveiki atvykę namo, jūs neįtikėtinai mažas gochujang padažas! Čia jūs dabar gyvenate. ♡