Dviejų didžiulių slapukų karaliavimas tęsiasi.
Ar man gyvenime tikrai reikia dar dviejų didžiulių sausainių recepto?
Aš turiu galvoje, labai realiu būdu… taip.
Po to, kai paskelbiau originalų dviejų didžiulių šokoladinių sausainių receptą, kažkas man atsiuntė DM Instagram ir paklausė, ar galite sukurti tą patį receptą, bet ne savo šokoladinių sausainių receptą?
(Tai yra vienas iš mano mėgstamiausių visų laikų sausainių, taip pat labai didelės partijos receptas.)
Taigi vieną naktį, su pižama, paguldęs merginas į lovą, išėmiau kakavos miltelius, sviestą, cukrų ir atsiliepiau į skambutį.
Tai buvo stebuklinga nuo pirmos partijos. Pasiėmiau sausainį – sunkų ir tankų. Puikus. Sulaužiau sausainį ir pamačiau, kaip iš vidurio iškrito ištirpusio šokolado drožlės – lipnios, sultingos, šiek tiek per daug. Puikus.
Suvalgiau vieną kąsnį – šiltą, be galo neryškų ir tamsų, per vidurį storą, žėrintį cukrumi, o apačia ir išorė sutraškiau, kad būtų šiek tiek traškumo ir kontrasto. PUIKUS!
Oho mažyte. Šie geri. Galite naudoti tamsios kakavos miltelius (filialo nuoroda) jei norite, kad jie būtų itin sotūs (kaip pavaizduota viršuje) arba įprastų kakavos miltelių, kad būtų kažkas švelnesnio, bet vis tiek skanesnio (kaip pavaizduota žemiau).
Geros naujienos yra tai, kad jei pakankamai gerai pagalvoji, tikriausiai yra rimta priežastis juos padaryti, pavyzdžiui, dabar.